Purkupiha group toteuttaa kasvustrategiaansa ostamalla JT Asbesti Oy:n

Massiivi- ja haitta-ainepurkamiseen sekä rakennusmateriaalien kierrättämiseen erikoistunut Purkupiha Group vahvistaa valtakunnallista toimintaansa asbesti- ja haitta-ainesektorilla ostamalla JT Asbesti Oy:n koko osakekannan. Ostava yhtiö on Purkupiha Asbestityöt Oy.

JT Asbesti on erikoispurku-, asbesti-, sekä timanttitöihin erikoistunut yritys. JT Asbesti palvelee niin rakennusliikkeitä, teollisuutta, julkishallintoa kuin yksityisiä kiinteistönomistajiakin. Yhtiö tulee osaksi Purkupiha Asbestityöt Oy:tä, joka on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista asbesti- ja haitta-ainekohteita purkavista yhtiöistä. ”Olemme erittäin ylpeitä saadessamme joukkoomme JT Asbestin luotettavat ammattilaiset” sanoo Purkupiha Asbestityöt Oy:n toimitusjohtaja Ari Hoppania.
”Osto tukee strategiaamme toimia valtakunnallisesti, palvella paikallisesti” Hoppania jatkaa. Yritysoston myötä Purkupihalla on toimistot Lahdessa, Helsingissä, Porissa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Tuloksena asiakkaita hyödyttävä yrityskauppa

Yrityskaupalla mahdollistetaan kokonaisvaltainen palvelu. ”Meidän asiakkaillemme tämä tarkoittaa jatkossa laajempaa palvelukokonaisuutta ja valmiutta ottaa vastaan suuriakin projekteja myös mm. linjasaneerausten ja teollisuuden sektorilla. Asiakkaamme saavat käyttöönsä koko Purkupihan palveluvalikoiman aina jätteenkäsittelystä kokonaispurkuprojekteihin. Palvelemme siis yhden luukun -periaatteella ja entistä laajemmalla palveluvalikoimalla” linjaa JT Asbestin toimitusjohtaja Risto Ojanen kaupan etuja omalle asiakaskunnalleen.

Purkupiha on yritysostojen ja orgaanisen kasvun myötä kasvanut nopeasti muutaman vuoden aikana ja kehittynyt yhdeksi Suomen suurimmista purku-urakoitsijoista. ”Toimintamme perustuu korkeaan laatuun sekä rakennusjätteiden kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön, joten toimintavarmuudestaan asiakkailtaan kiitosta saanut JT Asbesti sopii hyvin porukkaamme”, summaa konsernin toimitusjohtaja Kari Kärkkäinen lopuksi konsernin kasvua.

Purkupihan konserniyhtiöissä työskentelee yritysoston jälkeen noin 125 henkilöä ja toimipisteitä on ympäri Suomen, Helsingistä Ouluun. Yhteenlaskettu liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa.