Kuva: raumainterior.fi

Porin ja Rauman kiintokalustevalmistajat yhteen

Rauma Interior Oy:n liiketoiminta siirtyi heinäkuun alussa Porin Puukaluste Oy:lle.

Kuva: raumainterior.fi

Rauma Interior Oy on perheyritys, joka on valmistanut kiinto- ja erikoiskalusteita yrityksille, muiden muassa hytti-, sviitti- ja toimistokalusteita Suomessa rakennettuihin loistoristeilijöihin. 

Rauma Interiorin historia ulottuu vuoteen 1991, jolloin Rauma-Kaluste Oy perustettiin. Vuonna 2002 Kari Wendelinin perustama Rauma Interior Oy osti Rauma-Kaluste Oy:n.

Porin Puukaluste Oy on vuonna 1980 aloittanut julkisten tilojen kuten sairaaloiden ja koulujen erikoiskalusteiden toimittaja.  Myös Porin Puukaluste on toimittanut kiintokalusteita loistoristeilijöihin.

Nyt solmitun liiketoimintakaupan myötä Rauma Interiorin toimitusjohtaja Kari Wendelin jää eläkkeelle. Rauma Interiorin muu henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Porin Puukaluste Oy:n palvelukseen, mutta työt jatkuvat Rauma Interiorin entisessä toimipisteessä Hallitiellä Rauman Uotilassa.

Kaupan jälkeen Porin Puukaluste Oy:llä on tehtaat Porissa ja Raumalla. Työntekijöitä on yhteensä 35. Yrityksen toimitusjohtaja on Tomi Vikström ja hallituksen puheenjohtaja Antti Hacklin.