Pekka Narinen

Pekka Narinen A-Insinööreihin rakennesuunnittelun operatiiviseksi johtajaksi

Pekka Narinen ryhtyy vastaamaan A-Insinööreissä liiketoimintayksikköjen rajat ylittävistä projekteista sekä suunnittelupalvelujen myynnistä pääkaupunkiseudun ja teollisuuden kohteisiin. 

Pekka Narinen

DI Pekka Narinen, 54, on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien operatiiviseksi johtajaksi (Chief Operating Officer, COO) rakennesuunnittelun toimialalle. Narinen siirtyy tehtävään Afrylta, jossa hän on viimeksi vastannut Buildings -liiketoiminta-alueen johtajana suurista kotimaisista sekä rajat ylittävistä hankkeista ja kansainvälisestä alihankkijaverkostosta.

– Pekalla on vankka kokemus asiakastyöstä sekä toimiala- ja yksikkörajat ylittävien, vaativien hankkeiden johtamisesta. A-Insinöörien tavoitteena on kasvattaa otetta etenkin pääkaupunkiseudun sekä teollisuuden rakentamisessa. Hän tulee olemaan kasvutavoitteiden saavuttamisessa arvokas tuki nykyisille yksiköillemme, rakennesuunnittelun toimialajohtaja Timo Leppänen sanoo.

Pekka Narisella on yli 20 vuoden kokemus monialaisista suunnitteluprojekteista sekä kansavälisestä projektitoiminnasta. Hän on aikaisemmin työurallaan vastannut Pöyryn rakentamisen suunnittelu- ja rakennuttamispalveluista sekä vientiprojekteista. Sitä ennen hän on toiminut mm. Pöyry Civilin johtajana ja Finnmapin rakennussektorin johtajana.

– A-Insinöörien ammattitaito on vakuuttavaa ja yhtiöllä on innostavat kasvutavoitteet, joissa pääkaupunkiseudulla on iso merkitys. Uskon, että voin tuoda taloon lisää asiakastuntemusta ja näkemystä mm. siitä, miten eri suunnittelualojen parhaat voimat voivat yhdistyä hankkeissa ja tuottaa synergia-arvoa asiakkaille, Pekka Narinen sanoo.

– Yhteydenpidon asiakasrajapinnassa pitää olla jatkuvaa. Tällöin on mahdollista tunnistaa asiakkaan tarpeet ennen kuin projektit ovat aidosti pöydällä. Tavoitteena on, että meitä pyydetään, eikä meidän tarvitse tuppautua. Ammattitaidosta ja asiakkaan tavoitteisiin sitoutumisesta tämä ei jää A-Insinööreissä kiinni.