Peikolta kaksi uutuutta elementti- ja paikallavalurakentamiseen

Peikko Group tuo markkinoille kaksi uutta tuotetta. TWIN-konsoli ja PSB PLUS® -lävistysraudoitusjärjestelmä ovat Peikon oman tuotekehityksen tuloksia, joilla on jo useita hyväksyntöjä, kuten DIBt:n myöntämä Saksan tuotehyväksyntä.

TWIN-konsoli vastaa elementtivalmistajien tarpeisiin

TWIN-konsoli on TT-laattojen ja sekundääripalkkien konsoliratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti TT-laattoja valmistaville asiakkaille. Kevyen ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta TWIN-konsoli on helppo esiasentaa. Lisäraudoitus skaalautuu kuormien mukaan, mikä helpottaa huomattavasti elementtivalmistajien työtä.

PSB PLUS® ­‒ kustannustehokas ratkaisu rakennusliikkeille

PSB PLUS® -lävistysraudoitusjärjestelmässä yhdistyvät pystysuuntaiset PSB®-tyssäankkurit vaakasuuntaisiin PSH-tyssäankkureihin. Elementit on helppo asentaa, ja PSB PLUS® tarjoaa kustannustehokkaan sekä käytännöllisen tavan toteuttaa matalat välipohjat huomattavillakin kuormilla. Lisäksi PSB PLUS® lisää rakennusliikkeiden kilpailukykyä, koska se mahdollistaa tiukatkin hankeaikataulut säilyttäen samalla kuitenkin korkean laatutason.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla heidän suunnittelu- ja rakennushankkeensa ovat nopeampia, turvallisempia ja tehokkaampia. Olemme jo toimittaneet uusia tuotteita useisiin hankkeisiin, joista saamamme asiakaspalaute on ollut erittäin myönteistä. Peikko toimii tällä hetkellä 34 maassa, joiden markkinapotentiaalin perusteella uskomme, että nämä tuotekonseptit vaikuttavat tulevina vuosina merkittävästi Peikon liiketoimintaan,” kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.