Peikko: DELTABEAM® Green -liittopalkki vähentää CO2-päästöjä jopa 50 %

Käyttämällä DELTABEAM® Green -liittopalkkeja CO2-päästöjä voidaan vähentää projektista riippuen jopa 50 % verrattuna nykyisin käytettäviin liitto-, teräs- tai betonipalkkeihin. DELTABEAM® Green soveltuu erinomaisesti mm. BREEAM- tai LEED-ympäristösertifioituihin rakennuksiin. DELTABEAM® Greenin ympäristötiedot on vahvistettu ns. EPD-sertifikaatilla (Environmental Product Declaration), ja sen CO2-päästöt lasketaan sertifikaatin mukaan aina projektikohtaisesti.

”Peikko panostaa ratkaisuihin, joilla voidaan vähentää CO2-päästöjä ja edistää kiertotaloutta. DELTABEAM® Green -tuotteen valmistus on aloitettu Peikon Lahden-tehtailla, ja myöhemmin tänä vuonna tuotteen valmistus aloitetaan myös Peikon Romanian-tehtaalla. Peikon tavoitteena on olla rakennusteollisuuden edelläkävijä sekä CO2-päästöjen vähentämisessä että kiertotalouden ratkaisuissa – ja siitä uusi DELTABEAM® Green -tuotteemme on oivallinen esimerkki”, kertoo Topi Paananen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy
Puh. +358 50 384 3001, sähköposti topi.paananen@peikko.com

Lisätietoja DELTABEAM® Green -tuotteesta 

Lisätietoja EPD-sertifikaatista

Peikko Group lyhyesti: Peikko Group Oy on johtava teräsbetonielementti- ja paikallavalurakenteisiin tarkoitettujen matalien välipohjarakenteiden ja liitososien sekä tuulienergiaratkaisujen toimittaja. Peikon innovatiiviset ratkaisut tarjoavat nopeampaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa suunnittelua ja rakentamista. Peikolla on myyntitoimistoja yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja tuotantoa yhdessätoista maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2019 Peikon liikevaihto oli 231 miljoonaa euroa. Peikko on perheyritys, jonka palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Vuonna 1965 perustetun Peikon pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Lisätietoja: www.peikko.com.