Kuva: Hansgrohe SE

Hansgrohe Suomi – Minimalistinen Talis M54 keittiöhanamallisto

Kuva: Hansgrohe SE

Tyylikäs ja ajaton muotoilu yhdessä korkean tuotelaadun kanssa varmistavat, että Talis M54 on keittiön uusi kohokohta.

Mallistosta löytyy oikea hana mihin tahansa yksilöllisesti suunniteltuun keittiöympäristöön. Juoksuputken malleina on kolme ikonista muotoa: L-putki, U-putki ja korkea kaariputki. Pintavärivaihtoehtoja on myös kolme: kromi, ruostumaton teräs ja trendikäs mattamusta. Kaikki kolme eri mallia on varustettu runkoon integroidulla pesukoneventtiilillä. Lisää käytännöllisyyttä keittiöön tuovat kromiset mallit, joissa on ulosvedettävä pesin. Pesimellä puhdistuvat näppärästi tiskiallas, isot astiat ja kasviksetkin.

Hanojen selkeä ja tyylikäs ilme on keveän siluetin ja hoikan puikkokahvan ansiota. Vähäeleiset merkinnät sekä huomaamaton suutin juoksuputken päässä korostavat hanan minimalistista ilmettä.

Muotoilun lisäksi Talis M54 keittiöhanojen toiminnalliset yksityiskohdat vakuuttavat vaativammankin asiakkaan. Ergonominen puikkokahva tarjoaa käyttäjälle täydellisen veden hallinnan. Runkoon integroitu pesukoneventtiili sulautuu muotoiluun saumattomasti ja on helppokäyttöinen. Kirkas laminaarinen virtaus on sekä kaunis että säästeliäs, sillä se kuluttaa vettä vain 7 litraa minuutissa. Ulosvedettävässä pikapesimessä valittavissa oleva suihkuvirtaus on erityisen resurssitehokas, koska se vähentää vedenkulutuksen vain 3,5 litraan minuutissa.