Onninen avaa uuden Express-myymälän Vantaan Kivistöön

Onninen laajentaa myymäläverkostoaan pääkaupunkiseudulla. Maanantaina 3. lokakuuta avautuu uusi Onninen Express -myymälä Vantaan Kivistössä.onninen_logo_tn

Myymälä sijaitsee liikenteellisesti erinomaisella paikalla osoitteessa Mestarintie 3, jonne on helppo tulla Valtatieltä 3 eli Hämeenlinnanväylältä molemmista suunnista sekä Kehä III:lta. Myymälässä on tilaa noin 900 neliömetriä, ja sen kattava tuotevalikoima käsittää yli 5 000 LVI-, sähkö- ja kylmäurakoitsijoiden päivittäin tarvitsemaa tuotetta. Viisi asiantuntevaa myyjää palvelee myymälässä asioivia.

Pääkaupunkiseudulla ovat ennestään myymälät Helsingin Vallilassa, Itäkeskuksessa ja Konalassa, Vantaan Koivuhaassa sekä Espoon Olarinluomassa ja Kivenlahdessa.

Tervetuloa tutustumaan!

Onninen Express Kivistö
Mestarintie 3, 01730 Vantaa
Myynti: 0204 85 5945
Avoinna: ma-pe 6.30 – 17.00

Sijainti kartalla

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten ostospaikkoja, joita on Suomessa yhteensä 46 Kivistön myymälän avauduttua.

 


Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 200 henkilöä. Pro forma -liikevaihtomme oli vuonna 2015 noin 1,5 miljardia euroa. Onninen Oy on osa Kesko-konsernia.

www.onninen.fi