Sami Jalo (oik.) ja Jens Enggaard. Kuva: JaloBMS

Nostolava-autojen Jalo & Jalo ja tanskalainen BMS perustavat yhteisyrityksen

Nostolava-autoihin erikoistunut Jalo & Jalo sekä tanskalainen BMS perustavat yhteisyrityksen 50/50-osuuksin. Uusi JaloBMS tarjoaa suurten nostolava-autojen palveluja tele-, energia- ja rakennusalalle.

Sami Jalo (oik.) ja Jens Enggaard. Kuva: JaloBMS

JaloBMS:n mukaan se yhdistää kahden merkittävän nostoalan yrityksen ammatillisen osaamisen sekä kalustot. Vuonna 1972 aloittanut ja noin 18,5 miljoonan liikevaihtoa tekevä Jalo & Jalo kertoo olevansa Pohjoismaiden johtava nostolava-autoihin erikoistunut yritys. Vuonna 1953 aloittaneen BMS:n mukaan se on maailman viidenneksi suurin nosturiyritys 350 miljoonan euron liikevaihdollaan.

– JaloBMS on jo perustamisestaan lähtien yksi Euroopan suurimmista nostolava-autoyrityksistä. Kun yhdistämme BMS:n toimipisteet ja kansainvälisen verkoston omaan kalustoomme ja osaamiseemme, olemme merkittävä toimija alalla ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajemman palveluvalikoiman, kertoo JaloBMS:n ja Jalo & Jalon toimitusjohtaja Sami Jalo.

JaloBMS:n kalustoon kuuluu lähes 100 nostolava-autoa, joiden työskentelykorkeus on 30–104 metriä. Toimipaikkoja on Pohjoismaissa yhteensä noin 50.

Sekä Jalo & Jalo että BMS jatkavat omina yrityksinään nykyiseen tapaan. Yhteisyrityksen liiketoiminnassa tulee työskentelemään noin 130 henkilöä.

– Suuri nostolava-autokalustomme, lukuisat toimipaikkamme ja Jalo & Jalon yli 50 vuoden kokemus antavat meille mitä parhaimmat edellytykset tarjota asiakkaillemme optimaalista palvelua ja ennen kaikkea toimitusvarmuutta. Tavoitteemme on tulla alan halutuimmaksi kumppaniksi, sanoo BMS-konsernin toimitusjohtaja ja JaloBMS:n hallituksen puheenjohtaja Jens Enggaard. Uusi yritys kertoo keskittyvänsä aluksi Skandinavian markkinoihin ja hakevansa myös vankkaa asemaa Pohjois-Euroopan markkinoilla.