E. Voutilainen Oy urakoi lattia- ja erikoispinnoitteita teollisuuden tarpeisiin.

Nordic Waterproofingille 80 % E. Voutilainen Oy:stä

Vedeneristysratkaisuja tarjoava Nordic Waterproofing Group on hankkinut 80 % suomalaisesta E. Voutilainen Oy:stä. Imatralainen yritys urakoi nestemäisiä lattia- ja erikoispinnoitteita pääosin Itä-Suomessa. 

E. Voutilainen Oy urakoi lattia- ja erikoispinnoitteita teollisuuden tarpeisiin.

Voutilainen on perustettu vuonna 1959, ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Imatralla. Yritys suunnittelee, urakoi ja markkinoi maalaus- ja pinnoituspalveluita teollisuusasiakkaille. Voutilaisella työskentelee noin 15 työntekijää, ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 1,9 miljoonaa euroa. 

Nordic Waterproofingilla on myös optio hankkia loput 20 % yrityksen osakekannasta vuonna 2023. 

Nyt tehty osakekauppa rahoitetaan Nordic Waterproofingin nykyisillä luottojärjestelyillä. Hankinnalla odotetaan olevan pientä positiivista vaikutusta Nordic Waterproofingin osakekohtaisiin tuloksiin vuonna 2021 Asennuspalvelut -segmentissä.

– Nordic Waterproofingin strategia on kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostoin. Hankkimalla Voutilaisen laajennamme palvelutarjontaamme ja maantieteellistä ulottuvuuttamme Suomessa. Olemme tyytyväisiä siitä, että Voutilaisen johto jatkaa vähemmistöosakkaana ja toivotamme uudet suomalaiset kollegamme tervetulleiksi Nordic Waterproofingille, sanoo Nordic Waterproofing Groupin konsernijohtaja Martin Ellis.