Jacob Götzsche

Jacob Götzsche Caverionin toimitusjohtajaksi

Caverionin hallitus on nimittänyt tanskalaisen Jacob Götzschen (54) Caverion Oyj:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 9.8.2021.

Jacob Götzsche tulee Caverionille tehtyään pitkän uran ISS:llä, joka on maailmanlaajuinen kiinteistöpalveluita tarjoava yhtiö. Götzsche on viimeksi toiminut ISS:n Euroopan-toimitusjohtajana. 

Jacob Götzsche

–Jacob Götzschellä on laajaa kansainvälistä kokemusta ja vahvaa näkemystä tärkeimmillä markkinoillamme maailmanlaajuisesta palveluyhtiöstä. Hän on erittäin tunnettu ja arvostettu henkilö toimialalla ja hänellä on vahvaa näyttöä kannattavan kasvun luomisesta, sekä orgaanisesti että yritysostoin. Götzschen vastuulla ovat olleet muun muassa kiinteistöpalvelut, tekninen huolto ja kunnossapito sekä suuret pääomaprojektit. Hänen kykynsä keskittyä ihmisiin ja rakentaa monipuolisia, kansainvälisiä ja menestyviä tiimejä on suuri voimavara Caverionille, sanoo Caverionin hallituksen puheenjohtaja Mats Paulsson.

– Minulla on ilo ja kunnia tulla Caverionille johtamaan yhtiötä yhdessä erittäin kokeneen johtoryhmän kanssa. Odotan innolla työskentelyä kaikkien Caverionin ammattilaisen ja asiakkaidemme kanssa kestävän suorituskyvyn toimittamiseksi. Ihmisten johtaminen kunnioituksella, luottamuksella ja vaikutusmahdollisuuksia lisäämällä on mielestäni olennaista menestyksen saavuttamiseksi. Suhtaudun myös intohimoisesti tuloksentekoon liiketoimintakokemukseni ja rahoitustaustani vuoksi. Lisäksi olen työskennellyt useilla toimialoilla, mukaan lukien erittäin säädellyillä toimialoilla. Tämän on antanut minulle syvällistä kaupallista osaamista ja ymmärrystä asiakkaiden tarpeista. Kaikkea tätä tulen hyödyntämään luodessamme arvoa kaikille Caverionin sidosryhmille, sanoo Jacob Götzsche.