Kuva: Asuntosäätiö

Nokialle valmistui 38 uutta Asuntosäätiön asumisoikeusasuntoa

Asuntosäätiön uudet asumis­oikeus­asunnot ovat valmistuneet Nokian Ketolanmäelle osoitteeseen Annilankatu 1. Asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa tammikuun lopussa.

Kuva: Asuntosäätiö

Annilankadun asumisoikeuskohde on Asuntosäätiön ensimmäinen Nokialla. Seitsemän­kerroksisessa kerros­talossa on 38 asuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat asukkaiden yhteiset sauna- ja kerho­tilat. Talon yhteis­tiloihin kuuluvat myös ulkoilu­väline­varasto sekä huoneisto­kohtaiset irtain­varastot. Autopaikat sijaitsevat talon pihalla, joista lähes kaikki on varustettu lämmityspistorasioin.

Annilankatu 1 sijaitsee liikenteen pää­väylien läheisyydessä, muutaman kilometrin matkan päässä Nokian keskustasta. Tampereelle matkustaa kätevästi joko autolla tai lähi­junalla. Kaupat, päivä­kodit sekä koulut sijaitsevat kävely­matkan päässä. Lähistöllä on myös urheilu­kenttä, uima­ranta sekä moni­puoliset ulkoilumaastot.

Kohteen rakentajana on toiminut Hartela Pirkanmaa Oy ja suunnittelusta on vastannut Arsatek Oy.