Kuva ei liity uutisessa mainittuihin asuntoihin. Kuva: Pixabay

Newsecille Hypon vuokra-asuntojen hallinnointi

Kuva ei liity uutisessa mainittuihin asuntoihin. Kuva: Pixabay

Jatkossa kaikki Suomen Hypoteekkiyhdistyksen vuokra-asunnot löytyvät myös Newsecin kodisto.fi-palvelusta. Kodisto.fi on digitaalinen alusta, joka palvelee vuokra-asuntoa etsiviä henkilöitä ja Newsecin hallinnoimien vuokra-asuntojen asukkaita koko asumisen ajan vuokrasopimuksen teosta asunnon luovutukseen saakka.

”Hypo on asumiseen erikoistunut luottolaitos. Tarjoamme asuntolainoja asunnon ostajille ja vuokraamme asuntoja niitä tarvitseville, joten tunnemme siis asuntomarkkinoiden molemmat puolet. Vuokrahallinnon puolella on tärkeää saada Newsecin kaltainen ammattimainen kumppani tueksi, kun kasvatamme asuntosalkkumme kokoa hallitusti”, Hypon kiinteistöjohtaja Juhana Brotherus toteaa.

”Olemme iloisia, että Suomen Hypoteekkiyhdistys luottaa Newsecin vahvaan asuntoliiketoiminnan konseptiin, jolla tuotamme omistajalle kokonaispalveluna kaikki vuokra-asuntojen hallintaan liittyvät palvelut ja prosessit”, Newsecin asuntoliiketoiminnasta vastaava johtaja Risto Mustaniemi sanoo.

Newsec hoitaa Suomessa jo lähes 26 000:ta vuokra-asuntoa, joiden omistajia ovat useat kotimaiset ja ulkomaiset sijoittajat.