NCC rakentaa noin 2 800 neliömetrin päivittäistavarakaupan lastaus- ja pysäköintialueineen Järvenpään Ainolaan. Kuva: NCC 

NCC rakentaa S-marketin Järvenpään Ainolaan

NCC on allekirjoittanut HOK-Elannon kanssa sopimuksen uuden S-marketin rakentamisesta Järvenpään Ainolaan. Rakennustyöt alkavat lokakuussa ja kohde valmistuu loppuvuodesta 2024.

NCC rakentaa noin 2 800 neliömetrin päivittäistavarakaupan lastaus- ja pysäköintialueineen Järvenpään Ainolaan. Kuva: NCC 

NCC toteuttaa hankkeen kokonaisurakkana tilaajan suunnitelmien mukaan. Päivittäistavarakaupan kokonaispinta-ala on noin 2 800 neliömetriä.  

Ainolan aluekeskus sijaitsee eteläisessä Järvenpäässä. 

– Lähdemme toteuttamaan uusia tiloja Järvenpään Ainolan alueen lähipalveluille yhteistyössä HOK-Elannon kanssa. Alue on uusi ja vahvasti kehittyvä, ja NCC:llä on sinne kehitteillä myös asumisen kokonaisuus, NCC:n Uudisrakentamisen toimialajohtaja Jarkko Salmenoja sanoo. 

– HOK-Elanto haluaa kehittää palveluita Järvenpäässä laajasti. Ainolanväylä on vilkasliikenteinen ja liikennemäärien ennustetaan yhä kasvavan, ja alueelle myös rakennetaan koko ajan lisää. S-marketista tulee eteläisen Järvenpään ensimmäinen tämän kokoluokan myymälä, HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen kertoo.