Bravida hankkii omistukseensasähkö- ja automaatiourakointia harjoittavan OAT Oy:n. Kuva: Bravida 

Bravida ostaa oululaisen OAT Oy:n

Bravida ostaa suomalaisen OAT Oy:n ja laajentaa näin sähkö- ja urakointitoimintaansa Pohjois-Suomessa. Ostettavalla yrityksellä on noin 60 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 8,8 miljoonaa euroa.

Bravida hankkii omistukseensasähkö- ja automaatiourakointia harjoittavan OAT Oy:n. Kuva: Bravida 

OAT Oy on sähkö- ja automaatiourakointia tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Yrityksen ydinosaamiseen kuuluvat teollisuuden ja kiinteistöjen sähköistysten, automaation ja instrumentoinnin urakointi- ja huoltopalvelut.  

– Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Yrityskauppa edistää Bravidan alueellista laajenemista Suomessa. Jatkossa voimme tarjota asiakkaillemme sähköpalveluita Oulun ja Pohjois-Suomen talousalueilla, Bravida Finland Oy:n toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo. 

– Näemme, että kauppa Bravidan kanssa vahvistaa kasvupolkuamme ja antaa uusia eväitä kehittää toimintaamme Pohjois-Suomessa niin urakointi- kuin huoltoliiketoiminnassakin, OAT Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Tähtinen toteaa. 

Yrityskauppa astuu voimaan arviolta lokakuussa 2023. Kyseessä on Bravidan kuudestoista yritys-/liiketoimintaosto Suomessa.