Kuva: www.ncc.fi

NCC myi Fredriksberg A:n

Kuva: www.ncc.fi

– Fredriksberg on uniikki toimistokohde, jossa yhdistyvät moderni suunnittelu, mielenkiintoinen vuokralaiskokoonpano ja vetovoimainen palvelutarjooma. On hienoa, että Swiss Life investoi kohteeseen, joka sijaitsee yhdellä kaupungin omaleimaisimmista alueista, NCC Property Developmentin maajohtaja Petri Bergström sanoo.

Fredriksbergin A-talossa on noin 9000 neliömetriä vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa ja se on ensimmäinen nelivaiheisesta Fredriksbergin toimistokokonaisuudesta.

Myyntiajankohtana vuokrausaste oli 72 %. NCC Property Development Oy vastaa vapaiden tilojen vuokratakuusta kahden vuoden ajalta. Fredriksbergin kokonaislaajuus on noin 31 000 kerrosneliötä.

Kohde myytiin kiinteistöosakeyhtiökauppana ja kaupan arvo on 45 miljoonaa euroa. Kauppa vaikuttaa NCC Property Development -liiketoiminta-alueen vuoden 2018 neljännen vuosineljänneksen tulokseen.

Fredriksberg on toteutettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen BREEAM-ympäristöjärjestelmän mukaisesti, tavoitteena Excellent-taso. NCC pyrkii minimoimaan ympäristövaikutukset ja lisäämään arvoa sekä asiakkaille että yhteiskunnalle ympäristösertifioiduilla rakennuksilla, houkuttelevilla työpaikoilla ja osallistavilla kaupunkiympäristöillä.

Lue lisää Fredriksberg A:sta Projektiuutisten numerossa 3/2018