Mikko Pätynen

Mikko Pätynen Bonava Suomen maanhankinnan ja hankekehityksen johtajaksi

Mikko Pätynen on nimitetty 2.2.2022 alkaen Bonava Suomen maanhankinnasta ja hankekehityksestä vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Riku Patokoskelle. 

Mikko Pätynen

– Bonava on uuden strategiakauden alussa ja sen myötä erittäin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Maanhankinta on liiketoiminnallemme strategisesti keskeinen alue. Mikon monipuolinen kokemus ja näytöt maanhankinnan johtamisesta ja hankekehityksestä ovat vakuuttavat. Hän on loistava vahvistus tavoitteelliseen ja energiseen joukkueeseemme, sanoo Bonava Suomen toimitusjohtaja Riku Patokoski.  

– Olen erittäin motivoitunut päästessäni aloittamaan uudessa tehtävässä strategian alkutaipaleelta lähtien. Uskon, että roolissani pääsen hyödyntämään osaamistani maanhankinnan johtamisesta ja samalla oppimaan uusia näkökulmia tulevilta kollegoiltani. Näen Bonavan taloudellisesti vahvana ja innovatiivisena toimijana alalla. Tulemme yhdessä osaavien työkavereiden kanssa kehittämään ja rakentamaan uusia koteja ja naapurustoja kaupunkilaisille, Mikko Pätynen sanoo.

Pätynen siirtyy Bonavalle YIT Suomi Oy:n maanhankintapäällikön tehtävästä, jossa hän on johtanut pääkaupunkiseudun maanhankintaa, hankekehitystä ja yhtiöhallintoa.