Mikko Oksanen

Mikko Oksanen Proxionin asiakkuusjohtajaksi

Proxionilla huhtikuussa myyntipäällikkönä aloittanut Mikko Oksanen on nimetty yrityksen asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 3.1.2022 alkaen. Oksasen vastuualueisiin kuuluvat konsernin myynnin kehittäminen ja johtaminen yhdessä liiketoimintajohtajien kanssa sekä viestinnän ja markkinoinnin johtaminen ja mediasuhteet. 

Mikko Oksanen

Oksanen on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Rooli on yrityksessä uusi ja tukee yrityksen kasvutavoitteita.

– Teknisillä toimialoilla myyntityö jää usein vähän sivurooliin. Tosiasia kuitenkin on, että mitä tehokkaampaa ja aktiivisempaa myyntityö on, sitä parempaa asiakaspalvelua pystyt tuottamaan, toimitusjohtaja Timo Savolainen sanoo. 

– Mikon tehtävänä on kehittää organisaatiomme asiakasymmärrystä, tehostaa ja virtaviivaistaa Proxionin palveluiden myyntiä ja näin laajentaa ja entisestään parantaa asiakkaidemme palvelun laatua, Savolainen toteaa.

Oksasella on taustaa myynti- ja myynnin esihenkilötehtävistä viimeisen 10 vuoden ajalta sekä raskaan kaluston että henkilöautoliiketoiminnasta. Oksasen toimipiste sijaitsee Mikkelissä. Proxionilla on toimipisteet Mikkelin lisäksi Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa, Pieksämäellä sekä Tallinnassa.

– Proxionilla on alusta asti tullut tunne, että minut halutaan firmaan ja vaikka en olekaan rautateiden teräsmies, toki sitäkin innokkaampi syventämään osaamistani myös kiskoliikenteestä, kertoo Oksanen. Olen päässyt Proxionilla hyödyntämään omaa kokemustani myynnin ja markkinoinnin yhteispelistä sekä samalla ammentamaan lisää oppia asiantuntijoiltamme, Mikko Oksanen sanoo.

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi-, koulutus- ja turvallisuus- sekä arviointi- ja hyväksyntäpalveluja tuottava konserni. Yrityksen ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.