Otto Oksanen

Otto Oksanen NCC:n uuden kaupunki- ja hankekehityksen yksikön johtoon

NCC perustaa kaupunki- ja hankekehityksen yksikön. Yksikön vetäjänä aloittaa 1.6.2022 mennessä Otto Oksanen. Hän on NCC Suomen johtoryhmän jäsen ja raportoi maajohtaja Kari Onniselälle.

Otto Oksanen

Kaupunki- ja hankekehitysyksikkö vastaa laaja-alaisesti yhdessä asiakkaiden kanssa uusien hankkeiden menestyksekkäästä suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen. 

Oksanen siirtyy NCC:lle SOK:lta. Otto on ollut perustamassa SOK:n kiinteistöpalveluyksikkö Kiinteistöässää ja toiminut sen johtajana perustamisesta lähtien. Hänen vastuulleen on kuulunut operatiivisten kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottaminen S-ryhmän sisällä. 

– Otto Oksasella on vahva muutosjohtamisen ja kehittämisen tausta kiinteistöalalta. Hän tuo NCC:lle aktiivista ja vahvaa näkemyksellisyyttä tekemäämme hankekehitys- ja asiakastyöhön, sanoo NCC:n maajohtaja Kari Onniselkä.

– Olen erittäin innostunut sekä otettu siitä, että pääsen muutosmatkalle mukaan kehittämään NCC:tä. Rakennusala on vastuullisuus- ja ilmastonmuutosasioissa suuressa roolissa jo nyt ja entistä tärkeämmässä roolissa tulevaisuudessa, sanoo Otto Oksanen.