Mikko Järvi
Mikko Järvi

Mikko Järvi Kotopron toimitusjohtajaksi

Kotopron toimitusjohtajaksi on lokakuun alussa nimitetty Mikko Järvi. Ennen nimitystään Kotopron johtoon Järvi on toiminut viimeisen 1,5 vuoden ajan yhtiön hallituksessa.

Mikko Järvi

Mikko Järvi on tehnyt merkittävän uran Piilaaksossa. Viimeksi hän vastasi Firstbeatin globaalista liiketoiminnan kehityksestä. Aikaisemmin hän on toiminut useissa merkittävissä johtotehtävissä teknologia-alalla.

– Logistiikka-alalla ollaan siirrytty hevosvoimasta autoihin, ja elektroniikkateollisuudessa otetaan jatkuvasti jättiläismäisiä harppauksia eteenpäin, mutta rakennukset rakennetaan edelleen samoilla periaatteilla kuin ennen ajanlaskumme alkua, Järvi toteaa.Järven mukaan Suomessa on maailman parhaat edellytykset rakennusalan digitalisoimiseen. Alan tehokkuus lisääntyy, kunhan toimijat ottavat ennakkoluulottomasti käyttöön työkaluja, joilla datan kerääminen onnistuu vaivattomasti ja prosesseja hallinnoidaan laadukkaasti.

Järvellä on kunnianhimoiset tavoitteet. Hän arvioi, että viiden vuoden päästä jo joka viides rakennusalan yritys Suomessa käyttää mobiilidokumentointia. Tällä hetkellä osuus on muutama prosentti. Lisäksi Kotopron tavoitteena on laajentaa toimintaansa useampaan Euroopan markkinaan.

– Olemme erittäin iloisia saadessamme Kotopron johtoon Mikko Järven kaltaisen vahvan teknologia-alan osaajan. Yhdessä rakennamme Suomen rakennusalalle uuden työn tekemisen dokumentoinnin kulttuurin, Kotopron pääomistaja Samuli Suomala sanoo.

Kotopro Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa rakentamiseen mobiilin dokumentoinnin järjestelmiä, jotka toimivat tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.