Mikko Jääskeläinen 

Mikko Jääskeläinen Konevel Oy:n toimitusjohtajaksi

Infrahuoltoon liittyviä koneita ja laitteita maahantuova Konevel laajentaa toimintaansa Etelä-Suomessa ja panostaa maahantuonnin rinnalla vuokrausliiketoimintaan ja omaan tuotekehitykseen. Uutena toimitusjohtajana on aloittanut Mikko Jääskeläinen. 

Mikko Jääskeläinen 

Iisalmelaislähtöinen Konevel Oy laajensi hiljattain toimintaansa Etelä-Suomessa avaamalla toimipisteen Tuusulaan. Elokuun alussa uutena toimitusjohtajana aloitti it-alan johtotehtävissä pitkään toiminut Mikko Jääskeläinen, joka tuo yhtiöön niin jykevää strategista näkemystä kuin alan ulkopuolista tuoretta näkökulmaakin.

Jääskeläinen on yksi Attido Oy:n kolmesta perustajajäsenestä. Jääskeläinen vaikuttaa yhä Attidosta vuonna 2019 omaksi yhtiökseen irrotetun Aico Groupin hallituksessa. It-uran varrelta tuttuja ovat niin toimitusjohtajan, operatiivisen johtajan kuin konsultinkin roolit.

– Hakuprosessin loppusuoralle yltäneistä johtajakandidaateista Mikosta tuli vahva tunne: tässä on henkilö, jonka kanssa tulemme hyvin toimeen, mutta joka pystyy myös haastamaan meitä, Konevelin omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Kimmo Kärki kertoo.

– Aikaisemmassa työmaailmassani kaikki toiminta oli hyvin automatisoitua ja järjestelmäorientoitua. Valjastimme myös datan liiketoiminnan tehokkaaksi tueksi. Saaduista opeista voi taatusti ammentaa paljon tänne perinteisemmällekin alalle, Mikko Jääskeläinen sanoo.

– Kattoteema kaikelle tulevalle tekemiselle voisi olla uudistaminen: se, miten tässä bisneksessä voidaan toimia vielä tehokkaammin ja modernimmin, Jääskeläinen toteaa.

 Tuusulaan hiljattain uuden toimipisteen avannut yhtiö tavoittelee entistä vahvempaa jalansijaa eteläisestä Suomesta. Uudellemaalle tullaan keskittämään muun muassa vuokrakoneliiketoimintaa ja varaosapalveluita.

Konevel Oy:n asiakaskunta koostuu maarakentamisen, kiinteistöhuollon, viherrakentamisen ja viemäröintialan toimijoista sekä kunnista ja kaupungeista. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli 5,4 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli 10.