Miia Asikainen, kuva: RALA

Miia Asikainen RALA ry:n kehitysjohtajaksi

Miia Asikainen, kuva: RALA

Miia Asikaisella on vahva tausta sekä yksityisen että julkisen teollisuuden ja rakentamisen alueilta. Hän siirtyi RALAan Väylävirastosta, jossa hän työskenteli pitkään erilaisissa johto- ja kehittämistehtävissä, viimeksi Ratateknisen Oppimiskeskuksen käynnistäjänä ja ensimmäisenä toiminnanjohtajana. Ennen Väylävirastoa Asikainen työskenteli pitkään UPM Kymmenellä erilaisissa laatu- ja kehittämistehtävissä.

– Miian syvä laatuosaaminen ja vahvat verkostot alalla tekevät hänestä erinomaisen täydennyksen RALAn asiantuntijakaartiin. RALAssa käynnistyi uusi rakentamisen laadun ja vastuullisuuden edistämiseen tähtäävä strategiakausi vuoden alussa. Miian vahva tausta kehittämis-, edunvalvonta- ja vaikuttamistehtävissä antaa hänelle loistavat lähtökohdat johtaa uuden strategiamme toteuttamista. Olen iloinen saadessani toivottaa hänet tervetulleeksi RALAan, RALAn toiminnanjohtaja Tuula Råman sanoo.

– Rakennusalalla tapahtuu tällä hetkellä paljon mielenkiintoisia asioita. Alan kehitystyötä viedään eteenpäin monella rintamalla. RALA tarjoaa näköalapaikan alan kehitykseen ja on upeaa olla osa ammattitaitoista organisaatiota sekä päästä vaikuttamaan rakennusalan laadun ja vastuullisuuden kehitykseen, Miia Asikainen sanoo.