Matti Kuronen Pohjola Rakennus Oy Suomen liiketoimintajohtajaksi

Pohjola Rakennus Oy Suomen liiketoimintajohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri ja tekniikan tohtori Matti Kuronen. Hän aloittaa tehtävässään myöhemmin tarkennettavana ajankohtana, kuitenkin viimeistään 8.5.2022.

Matti Kuronen siirtyy tehtävään Bonava Suomi Oy:stä, jossa hän on toiminut vuodesta 2016, viimeisimpänä koko Suomen maanhankinnan ja hankekehityksen johtajana. Tätä aiemmin hän on ollut myös Bonavan pääkaupunkiseudun liiketoimintajohtaja. Matti Kuronen on työuransa aikana johtanut menestyksekkäästi erilaisia rakennettuun ympäristöön liittyviä kehityshankkeita niin yksityisen kuin julkisen sektorin saralla.

– Pohjola Rakennus on merkittävä ja erottuva toimija asuntoliiketoiminnassa, ja minuun on tehnyt vaikutuksen sekä yrityksen halu uudistua, että ihmisten mutkattomuus. Liiketoimintajohtajan tehtävässä on kannaltani tuttuja asioita, mutta varmasti myös uutta. Odotan innolla, että pääsen yhdessä Pohjola Rakennuksen ammattilaisten kanssa kehittämään uusia mukavuusalueita, Kuronen sanoo.

Pohjola Rakennuksen nykyinen varatoimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja Miika Oksanen jättää tehtävänsä marraskuun 2021 lopussa. Ylimenokauden ajan asiakkuuksien, myynnin ja maanhankinnan liiketoimintajohtajan tehtäviä hoitaa Pohjola Rakennuksen uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Esa Neuvonen.