Premico Group Oy:n toimitusjohtajaksi Jyrki Kaskinen. Kuva: Timo Pyykönen

Jyrki Kaskinen Premico Group Oy:n toimitusjohtajaksi

Premico Group Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu 1.11.2021 alkaen KTM Jyrki Kaskinen. Kaskinen on ollut yhtiön hallituksessa ja osakkaana vuodesta 2014 lähtien. Aiemmin hän on toiminut mm. Premico Pääomarahastot Oy:n ja Raskone Oy:n toimitusjohtajana.

Premico Group Oy:n toimitusjohtajaksi Jyrki Kaskinen. Kuva: Timo Pyykönen

Premico on kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, joka on erikoistunut vuokra-asuntojen omistamiseen, rakennuttamiseen ja hallinnointiin. Yhtiöllä on kaksi liiketoiminta-aluetta; asuntoihin sijoittavat pääomarahastot, sekä palveluliiketoiminta, johon sisältyy kiinteistökehitys, rakennuttamiseen liittyvä konsultointi, sekä vuokra-asuntojen hallinnointi, isännöinti ja vuokraus. Yhtiön palveluksessa on yli 50 kiinteistöalan ammattilaista.

Nykyinen toimitusjohtaja ja osakas Janne Vaula siirtyy Premico Group Oy:n täysipäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi keskittyen erityisesti pääomarahastoliiketoiminnan sekä kiinteistövarallisuuden hoidon (Asset Management) kehittämiseen.

– Uuden toimitusjohtajan valinta ja siirtymiseni täysipäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi ovat osa Premicon pitkän aikavälin strategiaa, ja katsoimme ajoituksen olevan nyt oikea. Yhtiön hallitus näkee, että Jyrki Kaskinen on pitkällä kokemuksellaan ja osaamisellaan paras mahdollinen henkilö johtamaan Premicon strategian toimenpanoa tulevaisuudessa, Janne Vaula sanoo.