Markus Halkola

Markus Halkola johtajaksi Bonava Suomen suunnittelun ja tuotannon tukeen

Markus Halkola on nimitetty Bonava Suomen suunnittelun ja tuotannon tuesta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.11.2021 alkaen. 

Markus Halkola

Markus Halkola siirtyy Bonavalle Taalerin Kiinteistöliiketoiminnasta, jossa hän on viimeksi toiminut kiinteistökehitysjohtajana sekä salkunhoitajana. Ennen Taaleria hän on työskennellyt muun muassa Peabilla asuntorakennuttamisen projektipäällikkönä. Markus Halkola johtaa Bonava Suomen suunnittelun ja tuotannon tuki -yksikköä, johon kuuluvat suunnittelun osaamiskeskus, Building System -kehitys, laskenta, rakennustöiden valvonta, strateginen hankinta, talotekniikan toiminnot sekä tuotannon tuki ja kehitys -toiminto. Halkola raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Riku Patokoskelle ja on johtoryhmän jäsen. 

– Bonava on uuden strategiakauden alussa ja sen myötä erittäin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Suunnittelun ja tuotannon tuki -yksiköllä tulee olemaan keskeinen rooli vakioitujen Bonava-kotien kehittämisessä ja toteutuksessa sekä tuotannon tehokkuuden parantamisessa. Markus tuo mukanaan meille kiinteistökehityksen ja asuntorakennuttamisen liiketoimintaosaamista sekä kokemusta myös yritysvastuun alueelta. Olemme erittäin iloisia, että saamme hänet mukaan energiseen joukkueeseemme luomaan tulevaisuuden Bonava-koteja ja -naapurustojasanoo Bonava Suomen toimitusjohtaja Riku Patokoski.  

– Olen aiemmin Bonavan asiakkaana vakuuttunut yrityksen toiminnasta. On hienoa päästä mukaan Bonavan uuden strategian toteuttamiseen osaavassa porukassa, Markus Halkola sanoo.