Markku Pitkänen

Markku Pitkänen Helvarin kumppaniliiketoiminnan johtoon

Markku Pitkänen on nimitetty kansainvälisen valaistusteknologiayritys Helvarin kumppaniliiketoiminnan johtoon. Pitkänen liittyy myös yrityksen johtoryhmään.

Markku Pitkänen

– Suhteet kumppaneihimme ja kumppanikanavan pitkäjänteinen kehittäminen ovat keskeisiä Helvarin liiketoiminnalle. Kumppanimme muodostavat etulinjan tiimimme, joka palvelee Helvarin asiakkaita yli 50 maassa, sanoo Helvarin toimitusjohtaja Adel Hattab

– Olen ilahtunut voidessani toivottaa Markku Pitkäsen tervetulleeksi johtamaan tätä tärkeää tiimiämme. Odotan hänen näkemyksiään Smart Buildings -liiketoiminnasta ja asiantuntemustaan kumppanimyynnin johtamisessa, kun jatkamme kasvuamme avainmarkkinoillamme, Hattab toteaa.

Markku Pitkäsellä on syvällinen kokemus kumppanikanavamyynnistä ja kumppanuuksien kehittämisestä eri ICT-toimialoilta. Markku jatkaa Helvarin Partner Channel -strategian ja avainkumppanuuksien vahvistamista sekä yhteistyön ja liiketoimintamahdollisuuksien kehittämistä. Pitkänen seuraa Lars Biesea strategisessa Head of VAR Business -tehtävässä.

– Olen sitoutunut kehittämään ja kasvattamaan Helvarin kanavaliiketoimintaa yhdessä kokeneiden kumppaneidemme kanssa. Yhteistyöllä saamme aikaan ratkaisuja, joita asiakkaamme tarvitsevat menestyäkseen, toteaa Markku Pitkänen.