Kuva: Niko Jekkonen

LVI-Trion putkiremonttiliiketoiminnasta syntyy Kvartti Putkiremontti Oy

QMG-konserniin vuodesta 2020 kuuluneen LVI-Trion putkiremonttiliiketoiminta myydään osalle LVI-Trion henkilöstöä, jotka ovat perustaneet Kvartti Putkiremontti Oy:n. 

Kuva: Niko Jekkonen

LVI-Trion liikevaihto oli vuonna 2022 noin 29,2 miljoonaa euroa, ja sillä on henkilöstöä noin 180. Myytyjen linjasaneerausten osuus liikevaihdosta on noin kolmannes ja henkilöstöstä noin 50 ihmistä.

QMG-konsernin mukaan LVI-Trio keskittyy jatkossa IV- ja LV-huoltopalveluihin sekä palvelu-urakointiin. IV-huollon liiketoimintajohtajana jatkaa Janne Louho, LV-huollon liiketoimintajohtajana Kosti Kerve ja palvelu-urakoinnin liiketoimintajohtajana Matti Eskola. LVI-Trion toimitusjohtajana jatkaa Pekka Pöykkö, joka on myös pääkaupunkiseudulla toimivien 14 tytäryhtiön QMG Partners -verkoston toimitusjohtaja.

– Tavoitteemme on kasvattaa LVI-Trion palveluliiketoimintaa uusilla sopimuksilla, eivätkä yritysostotkaan ole poissuljettuja. LVI-Trio jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja vastaa kaikista yhtiön palvelusopimuksista. Linjasaneerauksiin liittyvät vastuut siirtyvät liiketoiminnan ostajalle, Pekka Pöykkö sanoo.

– Kun strategiamme mukaisesti selkeytämme LVI-Trion toimintaa, olemme tyytyväisiä, että linjasaneeraustoiminta siirtyy uudelle yritykselle ja henkilöstöryhmälle, jota johtaa yhtiön aikaisempi vetäjä Martti Saarnio. Jatkuvuus on tärkeää myös näille asiakkaille, Pöykkö toteaa.

– On ollut hienoa olla mukana QMG:n pohjoismaisessa tarinassa ja toivotankin kaikille triolaisille hyvää jatkoa sen parissa, Martti Saarnio sanoo. Myydystä linjasaneerausliiketoiminnasta syntyy Kvartti Putkiremontti Oy. Sen toimitusjohtajaksi tulee Teemu Kallio. Martti Saarnio on Kvartti Putkiremontin hallituksen puheenjohtaja.