Kuva: Lumon

Lumonille iso lasituskauppa Kanadassa

Kuva: Lumon

Tornitaloissa on yhteensä 510 asuntoa, joista jokainen parveke lasitetaan. Talot ovat 34- ja 36-kerroksisia ja ne ovat yli 100 metriä korkeita. Kohteisiin toimitetaan Lumon-tuotteitalähes 12 000 neliön verran.  Kohteet sijaitsevat Maple Ridgen kaupungissa lähellä Vancouveria.

– Olemme iloisia, että pitkäjänteinen yhteistyö paikallisten viranomaisten kanssa Vancouverissa on tuottanut tulosta ja Lumon on hyväksytty alueen lasitusten toimittajaksi. Lumon on selvästi ollut alan pioneeri, jonka laadukkaat tuotteet ja niiden kattava sertifiointi ovat mahdollistaneet markkinan avaamisen Kanadassa, kertoo Lumon North America Inc:n toimitusjohtaja Olli Vänskä.

– Kanadan tytäryhtiömme on rakentanut Lumon-brändin tunnettuutta systemaattisesti ja ollut aktiivisesti lähellä asiakkaita. On ollut hienoa seurata liiketoiminnan kasvua kyseisessä markkinassa. Tornitalojen lasittaminen on päänavaus meille kokonaan uudenlaisen rakennustyypin lasittamiseen ja uskomme, että vastaavanlaisia toteutuksia tullaan näkemään myös jatkossa, Lumon-konsernin toimitusjohtaja Jussi Kinnunen sanoo.