Kylpyhuoneiden kalustaja Polarialla 50-vuotisjuhlat

Kylpyhuonekalusteita teräksestä valmistava Polaria Oy on valmistanut ja suunnitellut tuotteensa jo 50 vuoden ajan Suomessa.

Juhlavuosi 2020 tuo mukanaan tempauksia tammikuusta joulukuuhun. Tavoitteena on tehdä Polaria Oy:n toimintaa, nimeä ja tarinaa tutummaksi paikallisille, asiakkaille ja kaikille muille yrityksen toiminnasta kiinnostuneelle. Vuoden aikana muun muassa ennallistetaan kosteikko Mäntyharjulle ja vietetään Tervetuloa meille -viikkoa.

Polarian 50-vuotisjuhlassa tehtiin kiitollinen katsaus menneeseen. Polarian pitkäaikainen toimitusjohtaja Pekka Karhula sai Etelä-Savon kauppakamarin kultaisen elämäntyömerkin.

Polaria Oy on vahvasti paikallinen yritys, mutta katse siirtyy yhä enemmän myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Erityisesti Ruotsin-vientiin on viime vuosina panostettu vahvasti.

– Polaria Oy:n tarkoituksena on toimia vielä 50 vuoden päästäkin. Sitä pohjaa tässä nyt rakennetaan. Uskomme, että kestäville ja ympäristöä kunnioittaville kylpyhuonekalusteille on kysyntää niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Haluamme, että meidät tunnetaan suomalaisena, kestävänä ja kierrätettävänä vaihtoehtona, toimitusjohtaja Timo Karhula kertoo.

https://youtu.be/gks92K5gvJw