Kimmo Karhu
Kimmo Karhu

Kimmo Karhu IFS:n Suomen-maajohtajaksi

Kimmo Karhu uskoo, että markkina on kehittymässä entistä enemmän pilvipohjaisten ja toimialakohtaisten ERP-ratkaisujen suuntaan: 

– Entistä useampi yritys etsii nykyään omalle toimialalle valmiiksi kehitettyjä yritysohjelmistoratkaisuja. IFS on ollut toimialakohtaisessa liiketoiminnassa mukana jo pitkään, mikä oli yksi merkittävä syy tulla IFS:lle.

Karhu pitää IFS:n vahvuutena toimialakohtaisten ratkaisujen lisäksi muun muassa tekoälysovellusten nopeaa markkinoille tuomista olemassa olevan ekosysteemin tukemana. Vaikka IFS on toiminut Suomessa jo noin 30 vuotta, yhtenä päätavoitteena Kimmo Karhu mainitsee IFS:n tunnettuuden lisäämisen, ja myös koko IFS-ekosysteemin kasvattamisen ja kautta IFS-asiantuntijoiden lisäämisen niin IFS:llä kuin kumppani- ja asiakasyrityksissä.

IFS kehittää ja toimittaa ERP-, EAM- ja FSM-ratkaisuja maailmanlaajuisesti asiakasyrityksille, jotka toimivat valmistavassa teollisuudessa, energia-, rakennus-, palvelunhallinta-, telekommunikaatio-, sekä ilmailu- ja puolustustoimialoilla. Eri toimialojen asiantuntijuus on sisäänrakennettu yhdelle yhteiselle alustalle.