Kuva: alltime.fi

Kiinteistöpalveluyhtiö Alltime ostaa ruotsalaisen Triennium Fastighetsentreprenadin

Alltime Group laajenee Ruotsin kiinteistö- ja puhtaus­palvelu­markkinoille hankkimalla Triennium Fastighetsentreprenad AB:n tytär­yhtiöineen. Trienniumgruppen on valta­kunnallinen kiinteistö­huollon, teknisten kiinteistö­palvelujen ja puhtaus­palvelujen tuottaja.

Kuva: alltime.fi

Alltime kertoo tähtäävänsä Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen, katu­verkostojen, kaupunki­alueiden ja vesi­väylien kunnossa­pitäjäksi. Yritys­oston myötä Alltime Group työllistää noin 600 henkilöä ja sen yhdistetty pro forma -liike­vaihto on noin 70 miljoonaa euroa. 

– Trienniumgruppenin hankinta mahdollistaa pääsyn Ruotsin markkinoille vahvalla palvelu­tarjonnalla ja laajalla maan­tieteellisellä kattavuudella, mikä tarjoaa samalla vankan pohjan kasvulle myös tulevaisuudessa, Alltime Groupin toimitus­johtaja Juha Murtopuro sanoo.

– Olemme menestyksekkäästi rakentaneet Trienniumia vuodesta 2007. Tämä oli oikea aika kiihdyttää kehitystämme osana vahvaa omistajaa, jonka kanssa arvomme ja ajatuksemme kohtaavat, Trienniumgruppenin hallituksen puheenjohtaja Björn Wiktorsson toteaa.

Trienniumgruppenin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 266 miljoonaa Ruotsin kruunua eli noin 22,4 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 250 ihmistä.   Alltime Groupin omistaa kotimainen pääoma­sijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.