Kempin tytäryhtiölle uudet tilat Intian Puneen

Kaarihitsausteollisuuden tuotteita toimittava Kemppi Intia on avannut uudet tilat Ingale Industrial Parkiin Puneen. Länsi-Intiassa sijaitseva Pune on informaatioteknologian keskittymä ja autonvalmistuksen ja teollisuuden keskus. 

Kemppi on toiminut Intiassa 11 vuotta. Strateginen päätös siirtyä Chennaista Puneen antaa Kempin mukaan sille mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa Intiassa tulevina vuosina. Uusiin tiloihin on tarkoitus kutsua asiakkaita hitsauskoulutuksiin ja -esittelyihin.

– Uusiin, noin 3000 neliömetrin tiloihin kuuluu näyttelytila, jossa tuotteet ovat esillä. Voimme myös esitellä hitsausominaisuuksia erilaisten demojen muodossa. Tämä investointi osoittaa sitoutumisemme asiakkaiden palvelemiseen Intiassa ja heidän tukemiseensa pitkällä aikavälillä, sanoo Kemppi Intian toimitusjohtaja Ajay Trikha.

– Uuden, lähempänä asiakkaitamme sijaitsevan myyntiyksikkömme viralliset avajaiset ovat arvokas hetki. Tämä merkitsee uuden luvun alkua Kemppi Intialle. Intian hitsausmarkkina on yksi maailman suurimmista, ja olen innoissani sen tarjoamista mahdollisuuksista Kempille, Kemppi Oy:n markkinoista vastaava varapääjohtaja Gerben Van den Berg toteaa.

Kempin pääkonttori sijaitsee Lahdessa, ja yrityksen liikevaihto on 178 miljoonaa euroa.