Kai Vanha-aho

Kai Vanha-aho Rockfonin aluemyyntipäälliköksi

Rockfonin suunnittelijamyynnin uusi aluemyyntipäällikkö on Kai Vanha-aho. Kyseessä on uusi tehtävä, jolla Rockfon pyrkii palvelemaan suunnittelijoita entistäkin paremmin akustiikkaan liittyvissä kysymyksissä ja projekteissa.

Kai Vanha-aho

– Halusin omalta osaltani olla mukana tukemassa kestävää kehitystä rakennusalalla, ja Rockfonilla se on tehty helpoksi. Kestävä kehitys ja ympäristöarvot ovat Rockfonilla isossa roolissa ja iso osa tekemistä. Tätä viestiä on helppo viedä eteenpäin suunnittelijoille ja rakennuttajille, Vanha-aho sanoo.

Rockfonin tuotteiden Cradle-to-Cradle -sertifikaatit ovat Vanha-ahon mukaan konkreettinen osoitus Rockfonin tuotteiden ympäristöystävällisyydestä. 

– Omassa roolissani olen pääasiassa yhteydessä niihin, jotka vielä punnitsevat, mitä materiaaleja käyttää rakennusprojektissa toisin kuin kollegani, joiden asiakkaat monesti ovat jo päätöksen tehneet. Minulla on siis mahdollisuus esitellä ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja akustisiksi ratkaisuiksi, jotka myös edistävät monella muulla tavalla hyvän sisäilmaston syntyä, Vanha-aho toteaa.

Vanha-aholla on vuosikymmenien kokemus myyntityöstä rakennusalalla, ja viimeisimmässä työpaikassaan hän toimi rakennusten julkisivutuotteiden parissa. Uransa hän on kuitenkin aloittanut sisäkatoista.

– Työskentely Rockfonilla on aivan kuin ympyrä olisi sulkeutunut. Aloitin urani metallisten alakattojen parissa, joten aloitin sisäkatoista, ja olen taas palannut vahvasti niiden pariin Rockfonilla, Vanha-aho sanoo.

Kai Vanha-aho palvelee erityisesti suunnittelijoita, rakennuttajia ja kiinteistönomistajia, ja hänet saa aina auttamaan akustiikka-asioissa paikan päälle tai etäyhteyksin.