Jukka Suutari

Jukka Suutari Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtajaksi

Runsaat kaksi vuotta Aulis Lundell Oy:n liiketoimintajohtajana toiminut Jukka Suutari on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi, ja Leena Lundell ottaa hallituksen puheenjohtajan tehtävän.

Jukka Suutari

Leena Lundell on työskennellyt perheyrityksen omistajana ja toimitusjohtajana 16 vuotta ja on noussut viime vuosina teräksen näkyvimpien puolestapuhujien joukkoon.

– Kasvavaa myyntiä ja kansainvälistymistä ajatellen Jukan nimitys toimitusjohtajaksi on suunnitelmamme mukainen. Keskityn itse jatkossa hallituksen puheenjohtajana perheyrityksen strategiaan sekä brändikehitystehtäviin, jotka ovat aina olleet tärkeässä osassa työssäni. Toimin lisäksi Teräsrakenneyhdistyksen hallituksessa, jossa haluan edistää teräksen asemaa rakentamisessa ja kiertotaloudessa, Leena Lundell kertoo.

Jukka Suutari on koulutukseltaan sähkötekniikan diplomi-insinööri, ja hän toimi pitkään elektroniikkateollisuuden eturivin yrityksissä ennen Aulis Lundellille siirtymistä. 

– Minua kiinnostaa teräksen, muotoilun, talotekniikan, digitaalisuuden ja moduulirakentamisen yhdistelmä. Leenan johtama tuotekehitys on 15 vuodessa tuonut markkinoille lukuisia menestyksekkäitä ratkaisuja. Esimerkiksi Liune-ovijärjestelmiä käytetään laatukohteissa suurten kaupunkien tornitaloista hulppeimpiin omakotitaloihin. Tähän ajatteluun olen sitoutunut, Jukka Suutari kertoo.