Aija Kosonen ja Jari Heinonen

Jari Heinonen ja Aija Kosonen S-Pankin kiinteistövarainhoitoon

Diplomi-insinööri Jari Heinonen on aloittanut kiinteistökehitysjohtajana kiinteistöjohtamispalveluita tuottavassa S-Pankki Kiinteistöt Oy:ssä ja tradenomi Aija Kosonen S-Pankki Toimitila Erikoisrahaston asset managerina. 

Aija Kosonen ja Jari Heinonen

Jari Heinosen vastuulla on uusien kiinteistösijoituskohteiden kehittäminen ja yhtiön hallinnoimien, olemassa olevien kiinteistöjen arvon kasvattaminen kiinteistökehityksellä. Heinosella on yli 20 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusliiketoiminnasta. Ennen S-Pankkiin siirtymistään Heinonen vastasi kiinteistökehityksestä Technopolis Oy:ssä.

Aija Kosonen on aiemmin toiminut Technopoliksessa Vantaan Aviapolis -kampuksen asiakaspäällikkönä.

Vuodenvaihteessa S-Pankki-konsernin yhtiöt S-Pankki Rahastoyhtiö Oy ja S-Pankki Pääomarahastot Oy hallinnoivat seitsemää kiinteistösijoitusrahastoa, jotka sijoittavat varansa eri kiinteistöluokkiin, kuten asuntoihin, metsään, toimitiloihin ja tontteihin. 

Rahastot omistavat yhteensä yli 2 700 asuntoa, 64 toimitilakiinteistöä, 507 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, yli 27 000 hehtaaria metsää sekä 185 asunto- ja toimitilatonttia. 

Lisäksi S-Pankki Kiinteistöt tuottaa hallinnointi- sekä kiinteistöjohtamispalveluita viidelle yhteissijoitukselle sekä kahdelle kiinteistösijoitussalkulle. Yhteensä hallinnoitavaa kiinteistövarallisuutta on yli 2,1, miljardia euroa.