Julkkikset sijoittavat Joroisten luksushotelliin

Joroisiin rakenteilla oleva PihlasResort-hotelli avaa ovensa helmikuussa 2023. 

– Jo tässä vaiheessa vuoden 2023 varausten määrä osoittaa, että PihlasResort ja Järvi-Suomen luonto kiinnostavat kotimaassa ja maailmalla. Yhä useampi matkailija muun muassa Etelä-Euroopasta ja USA:sta haluaa päästä Suomen luontoon. Meiltä on Savosta puuttunut tähän segmenttiin tarjottava tuote, jonka PihlasResortin pitkälle viimeistelty konsepti ja kansainvälisen tason palvelu nyt täyttävät, PihlasResortin hallituksen puheenjohtaja Pekka Viljakainen sanoo. 

PihlasResortin sanotaan tarjoavan vierailleen yksityisyyttä puutarhojen ympäröimällä 10,5 hehtaarin alueella. Hotellimajoitusta on kymmenessä erillisessä huvilassa. 

Kaikissa huviloissa on oma sauna ja hotellitasoiset palvelut concierge-palveluista pesulaan. Vierailla on käytössään sähköautoja, veneitä ja urheilupaikkoja, muun muassa kuntosali, kiipeilyseinä, vastavirta-allas ja yhteiset sauna- ja allastilat järven rannalla. 

Alueella majoittuvia ja muita vieraita palvelee ympäri vuoden myös ravintola Siimes. 

Perustajien Pekka Viljakaisen ja Anna Grotenfelt-Paunosen lisäksi omistajiin kuuluvat F1-kuljettaja Valtteri Bottas, näyttelijä Jasper Pääkkönen, olympiavoittaja Iivo Niskanen, liikemies Poju Zabludowicz, Kare Groupin sijoittaja Jake Aalto,sijoittaja Mikko Toivanen ja Heino Groupin sijoittaja Petri Heino.

– Omistajistamme jokainen tuo hankkeeseen myös omat kokemuksensa ja ennen kaikkea laajat kansainväliset verkostonsa, PihlasResortin toimitusjohtaja Anna Grotenfelt-Paunonen toteaa.