Jukka Joutsenkoski

Jukka Joutsenkoski Parmaco Groupin toimitusjohtajaksi

Parmaco Group Oy:n hallitus on nimittänyt DI Jukka Joutsenkosken yhtiön toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa yrityksen palveluksessa 1.9.2022 ja toimitusjohtajana 1.11.2022. 

Jukka Joutsenkoski

Väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut Ari Lehtoranta jättää yhtiön operatiivisen johdon ja jatkaa edelleen yhtiön hallituksessa. Juha Antola toimii väliaikaisena toimitusjohtajana 1.8–31.10.2022 ja sen jälkeen varatoimitusjohtajana vuoden 2022 loppuun.

Jukka Joutsenkoskella on pitkä tausta KONEen johtotehtävissä Euroopassa ja Yhdysvalloissa, viimeisimmässä tehtävässään hän toimi KONEen Pohjois-Saksan toimintojen vetäjänä. Aiemmalla urallaan hän on toiminut konsulttina kansainvälisissä projekteissa McKinsey & Companyssä.

– Parmacon hieno kasvutarina ja sen innostunut, aikaansaava tiimi houkuttelivat minut mukaan yhtiöön. Uskon kansainvälisen kokemukseni ja näkemykseni avoimen, kannustavan yrityskulttuurin kehittämisestä ja kasvun kiihdyttämisestä auttavan Parmacoa sen menestystarinan seuraavalla askeleella, Joutsenkoski toteaa.

– Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme Jukan mukaan Parmacoon. Jukalla on laaja kokemus projekti-, palvelu- ja kunnossapitoliiketoiminnasta. Hänellä on myös vuosien kokemus kansainvälisestä johtamisesta, joka tukee strategiamme toteuttamista. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa yhdessä Parmacon nykyisen tiimin kanssa on juuri sitä, mitä Parmacon hallitus on etsinyt. Hallituksen puolesta haluan myös esittää kiitokseni Arille hänen suuresta panoksestaan väliaikaisena toimitusjohtajana, odotan innolla yhteistyömme jatkoa hallitustyössä, Parmaco Groupin hallituksen puheenjohtaja Leif Gustafsson sanoo.