Tommi Saarinen

Arkta Turun toimitusjohtajaksi Tommi Saarinen

Arkta Turku Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty rakennusinsinööri Tommi Saarinen. Uuden yhtiön myötä  Arkta-konserni laajentaa toimintaansa Turkuun.

Tommi Saarinen

Arkta Turku Oy aloitti toimintansa 1.8.2022. Rakennusoikeuden, maa-alueiden ja tonttien hankkiminen on käynnissä, joten rakentamisen suunnitellaan alkavan vuonna 2023. Yhtiön toimitusjohtajaksi 1.8. alkaen on valittu rakennusinsinööri Tommi Saarinen, joka on toiminut pitkään Turun seudulla Hartelan ja NCC:n erilaisissa johtotehtävissä.

– Tehtävä on erittäin kiinnostava. Arkta täydentää Turun seudun asuntorakentamisen tarjontaa vakavaraisena perheyrityksenä, jolla on vahvoja näyttöjä muun muassa aluerakentamisessa ja kiinteistökehittämisessä sekä kaavoitushankkeissa yhdessä maanomistajien ja virkamiehistön kanssa, Tommi Saarinen sanoo. 

– Uskomme, että asuntojen kysyntä jatkuu Turun seudulla sekä lähikaupungeissa ja -kunnissa. Vilkkaassa yliopistokaupungissa tarvitaan sekä perheasuntoja että laadukkaita pienempiä asuntoja. Turun vuokrataso on noussut viime vuosina, joten sekin kertoo, että uusia vaihtoehtoja tarvitaan sekä sijoittajille että kovan rahan asunnon ostajille, Saarinen sanoo.

– Olemme iloisia, että saimme seudun markkinat hyvin tuntevan Tommin uuden tytäryhtiömme vetäjäksi. Hänen johdollaan Arkta Turku keskittyy asuntorakentamiseen Turussa ja lähikunnissa, eikä julki- ja yhteiskuntatilojenkaan rakentamista ole pois suljettu. Yhtiö rakentaa konseptimme mukaisesti laadukkaita koteja hyvien yhteyksien ja valmiiden palveluiden lähelle, Arkta-konsernin toimitusjohtaja Maarit Sääksi kertoo.