Jukka Nieminen

Jukka Nieminen Fimpecin toimitusjohtajaksi

Jukka Nieminen (DI) aloittaa Fimpec Group Oy:n toimitusjohtajana 1. syyskuuta 2022. Konsernin nykyinen toimitusjohtaja Antti Lukka jatkaa konsernissa henkilöstön kehittämisen parissa. Molemmat ovat sitoutuneet viemään Fimpecin kansainvälistä kasvua eteenpäin.

Jukka Nieminen

Jukka Nieminen siirtyy Fimpecin palvelukseen Beneq Group Oy:stä. Niemisellä on pitkä ja monipuolinen kokemus kansainvälistymisestä ja teollisten kasvuyhtiöiden johtamisesta. 

–Toivotan Jukan lämpimästi tervetulleeksi ja olen iloinen, että saamme jatkaa konsernin upeaa kasvutarinaa hänen kanssaan. Samalla haluan kiittää Antti Lukkaa hienosta työstä toimitusjohtajana – hänen johdollaan Fimpec on kasvanut ja samalla kehittynyt moderniksi ja kansainväliseksi konserniksi, jonka palveluksessa on jo yli 350 henkilöä, sanoo hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen

– Odotan innolla, että pääsen jatkamaan tätä upeaa kasvutarinaa. On hienoa päästä tekemään työtä kehittyvässä ja voimakkaasti kansainvälistyvässä yhtiössä, jossa on erittäin osaava henkilöstö ja jolla on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa, sanoo Jukka Nieminen.

Antti Lukka jatkaa konsernin palveluksessa Fimpec Academyn rehtorin roolissa osa-aikaisesti. Fimpec Academy on Fimpecin koko henkilöstön oma oppimisen akatemia, jolla tuetaan urapolkuja ja osaamisen kehittämistä valmennuksen ja työssä oppimisen keinoin yhteistyössä oppilaitosten, ulkoisten valmennusyritysten ja asiakkaiden kanssa. Antti tulee kertomaan uudesta roolistaan ja suunnitelmista syksyn aikana.

– Antin pitkällä kokemuksella alasta ja näkemyksillä ammatillisen osaamisen kehittämistarpeista saamme erinomaisesti tuettua strategiamme mukaista kehittämistyötä, Nieminen toteaa.