Jouni Isomöttönen

Jouni Isomöttönen A-Kruunun rakennuttamisjohtajaksi 

Rakennustekniikan DI Jouni Isomöttönen on valittu A-Kruunu Oy:n rakennuttamisjohtajaksi. Isomöttönen aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta, jolloin rakennuttamisjohtaja Eero Lehtomäki siirtyy uusiin tehtäviin A-Kruunun ulkopuolelle. 

Jouni Isomöttönen

– On hienoa, että tehtävään löydettiin laaja-alaista osaamista talon sisältä ja että voimme antaa työntekijöillemme mahdollisuuden uralla etenemiseen omassa organisaatiossa. Olemme vakuuttuneita, että Isomöttösen johdolla A-Kruunun rakennuttamistoiminta kehittyy edelleen vahvasti ja että pystymme onnistuneesti vastaamaan meille asetettuihin monipuolisiin tavoitteisiin, kertoo toimitusjohtaja Jari Mäkimattila

Jouni Isomöttösellä on kokemusta kerrostalorakennuttamisen lisäksi pientalopuolelta sekä suunnittelutehtävistä ja esimiestyöskentelystä. Hänellä on loppusuoralla myös tuotantotalouden DI-tutkinto.  

– On mielenkiintoista päästä kehittämään toimintoja yrityksessä, jolla on alalla yhteistyökykyisen toimijan maine, jo yli 2000 asuntoa valmiina ja hienoja hankeaihioita valmisteilla. Rakennuttamista pystytään aina tehostamaan entisestään prosessien yksinkertaistamisen, systemaattisuuden ja järjestelmällisyyden kautta, toteaa Isomöttönen.

A-Kruunun erityistehtävänä on asuntotuotannon lisäksi myös puurakentamisen, vähähiilisyyden ja kiertotalouden edistäminen.  

– Noiden asioiden merkitys rakentamisessa tulee väistämättä kasvamaan ja näen, että meille annettu edistämistehtävä velvoittaa meitä myös edelläkävijyyteen, Isomöttönen sanoo. 

Tulevassa roolissaan hän haluaa korostaa myös yhtiön sisäisen yhteistyön merkitystä. Rakennuttamisen toiminnot vaikuttavat vuokraukseen ja kiinteistöjen ylläpitoon, jotka nekin toiminnot kuuluvat A-Kruunun tehtäviin.