Eero Lehtomäki

Arkta Reposen toimitusjohtajaksi Eero Lehtomäki

Arkta-rakennuskonserniin kuuluvan Arkta Reponen Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Eero Lehtomäki. 

Eero Lehtomäki

Eero Lehtomäki siirtyy Arkta Reposelle A-Kruunun rakennuttamisjohtajan paikalta, missä hän on toiminut yli seitsemän vuoden ajan. Kokemusta rakennustekniikan diplomi-insinöörille on kertynyt myös rakennusliikkeissä sekä Helsingin kaupungin ATT:ssa.

– Tehtäväni on johtaa Arkta Reposen kasvua sekä prosessien kehittämistä. Meidät tunnetaan puukerrostalojen uranuurtajana, mutta olemme monipuolinen asuntorakentaja. Moderni rakennusliike hallitsee kaikki materiaalit, Eero Lehtomäki sanoo.

– Arkta Reposella on merkittävät kasvutavoitteet. Tulemme monipuolistamaan tuotantoamme sekä käynnistämään lisää omaperustaisia hankkeita. Pidän tärkeänä myös osallistua keskusteluun rakennusalan tuottavuuden parantamisesta – vähentämällä hukkaa ja toimimalla fiksummin tuotamme lisäarvoa asiakkaille ja yhteiskunnalle, Lehtomäki toteaa.

Arkta Reponen on rakentanut ja rakentaa pääkaupunkiseudulla useita hankkeita, jotka kehittävät asuntorakentamista ja puurakentamisen menetelmiä.  Helsingin Verkkosaaressa energiayhtiö Helenin kanssa Arkta Reponen tutkii energiatehokkuusratkaisuja CO2-0 -hankkeessa, ja Vuosaaressa on käynnistymässä jatkokehityshanke Jätkäsaareen rakennetuille Vihreistä vihrein -hankkeen kerrostaloille.

– Hienoa saada Eero johtamaan Arkta Reposen innovatiivista ja kehityshakuista toimintaa. Koko organisaatiolla on paljon kokemusta ja osaamista laadukkaasta ja nykyaikaisesta asuntorakentamisesta. Konsernin sisällä jaamme parhaita ratkaisuja kaikilla toimialueillamme, Arkta-konsernin toimitusjohtaja Maarit Sääksi kertoo.

– Haluan samalla kiittää lämpimästi yhtiön aiempaa vetäjää Mika Airakselaa hänen pitkästä työurastaan yhtiössä ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon, Sääksi sanoo.