Jukka Aro, kuva: Aro Systems

Jukka Arosta STUL:n ja Sähköinfon myynti- ja ICT-johtaja

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on valinnut kauppatieteen maisteri Jukka Aron (41) järjestön ja sen palveluyhtiö Sähköinfo Oy:n myynnistä ja ICT-järjestelmistä vastaavaksi johtajaksi 1.8.2023 alkaen.

Jukka Aro, kuva: Aro Systems

Yrittäjähenkisellä Arolla on mittava kokemus talotekniikka-alalta niin Onninen Oy:n markkinointijohtajana kuin viimeisimmäksi Aro Systems Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtajana. Näissä tehtävissä hänen vastuullaan on ollut muun muassa verkkokaupparatkaisujen uudistaminen sekä uusien liiketoiminta- ja palvelumallien kehittäminen. Onnisella Aron johtamaan markkinointitoimintoon kuuluivat myös talotekniikkaurakoitsijoiden muodostamien Elfin- ja Hanakat -ketjujen kehittäminen ja urakoitsijayhteistyö.

Jukka Aro on lisäksi ollut useiden vuosien ajan sähköisen tilaamisen ratkaisuja tarjoavan LVISNetin hallituksen jäsen.

– Digitalisoituvassa, hiilineutraalisuuteen pyrkivässä maailmassa talotekniikalla on kasvava rooli. On todella hienoa päästä mukaan kehittämään STULin jäsenilleen ja muille asiakkailleen tarjoamia tuote- ja palveluratkaisuja ja näin tukemaan sähköalan ammattilaisten työtä vihreän siirtymän haasteeseen vastaamisessa, Jukka Aro sanoo.

STUL:n uutena toimitusjohtajana aloittaa elokuun alussa Marko Utriainen.

– Upeaa, että saamme Jukan mukaan tiimiimme. Uskon vahvasti, että hänen tuomallaan kokemuksella ja innostuksella voimme yhdessä kehittää STUL-ryhmän palvelukykyä, ja tätä kautta nostaa jäsentemme ja asiakkaidemme sitoutuneisuutta uudelle tasolle, Utriainen toteaa.