Juhani Nummi

Juhani Nummi Pohjola Rakennuksen kehitysjohtajaksi

Pohjola Rakennuksen kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.8.2022 alkaen kokenut rakennusalan kehittäjä ja uudistaja DI Juhani Nummi. 

Juhani Nummi

Juhani Nummi on toiminut uransa aikana useissa vaativissa rooleissa ja osoittanut niissä laaja-alaisen osaamisensa sekä halunsa kehittää yhtiöiden kilpailukykyä jatkuvasti. Hän aloittaa tehtävässään 1.8.2022. Pohjola Rakennuksen strategia- ja yrityssuunnittelujohtaja ja johtoryhmän jäsen Pia Arrhenius irtisanoutui marraskuussa 2021 ja jättää tehtävänsä kevään 2022 aikana.

– Löydän Pohjolan arvopohjasta ja toiminnasta itselleni tärkeitä näkökulmia, ja etenkin henkilöstön tyytyväisyys on hyvä lähtökohta menestykseen, Nummi sanoo.

Pohjola Rakennus täydentää johtoryhmänsä kokoonpanoa nostamalla Helsingin hankejohtaja Hannu Hirvensalon johtoryhmän jäseneksi ja nimittämällä hänet liiketoimintajohtajaksi 1.1.2022 lähtien vastaamaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta.

– Strategiakauden aikana tavoitteenamme on maanhankinnan kyvykkyyden parantaminen pääkaupunkiseudulla, ja se vaatii aivan erityistä panostusta, Pohjola Rakennuksen toimitusjohtaja Esa Neuvonen sanoo.

– Kannattavan kasvun saavuttamiseksi en voi olla kuitenkaan korostamatta valtakunnallisen yhteistyön sekä koko Pohjolan organisaatiokulttuurin merkitystä, mitä meidän tulee vaalia myös jatkossa, Hirvensalo toteaa.

Pohjola Rakennuksen johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Esa Neuvonen, talousjohtaja Timo Alamiekkaoja, hankekehityksen liiketoimintajohtaja Ilkka Alvoittu, tuotannon liiketoimintajohtaja Tomi Jukola, pääkaupunkiseudun liiketoimintajohtaja Hannu Hirvensalo, strategia- ja yrityssuunnittelujohtaja Pia Arrhenius (31.5.2022 saakka), liiketoimintajohtaja Matti Kuronen (8.5.2022 alkaen) sekä kehitysjohtaja Juhani Nummi (1.8.2022 alkaen).