Johanna Holmström. Kuva: RALA

Johanna Holmström RALA:n toimitusjohtajaksi 

Rakentamisen Laatu RALA ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty RI (AMK) ja eMBA Johanna Holmström. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2024. 

Johanna Holmström. Kuva: RALA

Johanna Holmströmillä on monipuolinen ja kattava kokemus kiinteistö- ja rakentamisalalta. RALA ry:hyn hän tulee Caverion Suomi Oy:stä, jonne hänen johtamansa Kiinteistöt ja rakenteet -yksikkö siirtyi Kiwa Inspectalta liiketoimintakaupan yhteydessä syyskuussa. Aiemmin hän on työskennellyt johto- ja asiantuntijatehtävissä muun muassa Fennia Varainhoidossa, kiinteistöalan asiantuntijayritys Newsecissä sekä Vahanen-yhtiöissä.

– Työurani aikana rakentamisen laatu on näyttäytynyt minulle monesta eri näkökulmasta. Kiinteistöjen osalta hyvä rakentamisen laatu näyttäytyy rakennuksen pitkänä elinkaarena ja ongelmattomuutena niin tilojen käytössä kuin kiinteistön ylläpidossakin. Kokonaisuudessaan ja kaikessa rakentamisessa laatu ulottuu tekemisen tasolta johtamiseen ja yrityksen arvoihin, ja hyvään latuun pääseminen edellyttää, että tahtotila on kunnossa koko ketjussa, Johanna Holmström sanoo.

Holmströmin oma ammatillinen erityisosaamisalue on sisäilma-asiat ja rakennusterveys, johon liittyviä aiheita hän on myös opettanut usean vuoden ajan sivutoimisesti sekä luennoinut seminaareissa ja työpajoissa.

– Johannalla on monipuolinen kokemus alalta ja erittäin vakuuttavat näytöt laatutyöstä. Hän myös tuntee alan järjestökenttää ja on verkostoitunut laajalti. RALA:n hallitus oli yksimielisesti Johannan valinnan takana, ja odotamme innolla käynnistyvää yhteistyötä hänen kanssaan, RALA:n hallituksen puheenjohtaja Kim Kaskiaro toteaa.