Havainnekuva: Jatke

Jatke rakentaa DSV:lle logistiikkakeskuksen Vantaalle

Jatke Toimitilat Oy rakentaa logistiikkayritys DSV Solutions Oy:lle uuden 11 000 neliön logistiikkakeskuksen Vantaan Hakkilaan. Rakennustyöt ovat käynnistyneet, ja kiinteistö valmistuu kesällä 2024. Jatkeen kehittämän hankkeen sijoittajana toimii Logicenters.

Havainnekuva: Jatke

Jatkeen mukaan kohteen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen; kiinteistölle haetaan BREEAM Very Good -ympäristösertifikaattia.

Uusi logistiikkakeskus sijaitsee noin 500 metrin päässä DSV:n vuonna 2019 valmistuneesta Trukkikujan logistiikkakeskuksesta Lahden moottoritien ja Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. 

–  Uusi, moderni logistiikkakeskus tukee erinomaisesti kasvustrategiaamme ja mahdollistaa meille ja asiakkaillemme nykyaikaista lisäkapasiteettia erittäin halutulla alueella, jossa on jo valmiina merkittävä DSV-infrastruktuuri. Tästä tulee mahtava logistiikkakampus, toimitusjohtaja Jan Magnus Nordberg DSV Solutions Oy:stä toteaa.

– Uuden, modernin logistiikkakiinteistön kehittämisen myötä̈ Logicenters kasvattaa läsnäoloaan Helsingin seudulla, Logicentersin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää sanoo.

– Kohteen valmistuessa Jatke on rakentanut samalle alueelle lähes 20 000 bruttoneliömetriä kiinteistöjä sekä varasto- että tuotantokäyttöön. Hankekehityksemme on tehnyt hyvää pohjatyötä, ja nyt pääsemme näyttämään ammattitaitomme myös varsinaisen rakentamisen osalta, Jatke Toimitilat Oy:n yksikönjohtaja Esa Rautanen sanoo.