Kuva: Jatke

Jatke rakentaa 41 asuntoa Tampereen Raholaan

Jatke Pirkanmaa Oy ja asuntokehitysrahasto Evli Residential II Ky ovat sopineet 41 asunnon rakentamisesta KVR-urakkana Tampereen uudelle Raholan asuinalueelle. Asunto Oy Tampereen Raholan Lumon rakennustyöt alkavat loppuvuonna 2023 ja valmistuvat keväällä 2025.

Kuva: Jatke

Raholan entiselle teollisuusalueelle rakennetaan puistomainen uusi asuinalue. Raholan Lumo on 1‑portainen, 5‑kerroksinen 41 kodin asuintalo. Kohteen huoneistoala on 1542 neliömetriä, lisäksi asukkaita palvelevat kerhotila sekä tontin kolmen muun asunto-osakeyhtiön kanssa yhteiset piharakennukset, joihin tulee sauna, pesula, kuivaushuone ja polkupyörävarasto.

Jatkeen mukaan Raholan Lumon energialuokka on A, ja hankkeesta laaditaan hiilijalanjälkilaskenta.

– Raholan Lumo täydentää hyvin rahaston tämänhetkistä 10 kohteen asuntoportfoliota. Toimintamme perustuu vahvaan kumppanuuteen urakoitsijoiden kanssa, ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, sanoo Evlin sijoitusjohtaja Tero Tuominen.

– Hanke korostaa vahvasti energiatehokkaita ratkaisuja ja tarjoaa kestäviä asumisen ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin. Meille on tärkeää olla rakentamassa koteja, joissa on hyvä asua ja elää, Jatke Pirkanmaa Oy:n projektipäällikkö Tuomas Nieminen toteaa.