Jani Kervinen

Jani Kervinen Mestaritoiminta Oy:n toimitusjohtajaksi

Kymmenen vuotta Mestaritoiminnassa työskennellyt rakentamisen tuotantotekniikan insinööri Jani Kervinen on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi. 

Jani Kervinen

– Saimme paljon kiinnostusta tehtävään laadukkailta hakijoilta. Kandidaatit kävivät läpi kattavan haastatteluista, testauksesta ja soveltuvuusarvioinnista koostuvan prosessin. Olen iloinen, että Mestaritoiminnassa oleva korkea osaamistaso näkyi ja yhtiölle paras toimitusjohtaja löytyi talon sisältä. Haluan onnitella Jania nimityksestä ja odotan innolla alkavaa yhteistyötä, hallituksen puheenjohtaja Jussi Ylinen sanoo.

– Yhtiö on hyvässä taloudellisessa tilassa ja asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydet korkealla tasolla. Tästä on hyvä jatkaa yhtiön toimintaa Järvenpään kaupungin ja Mestariasuntojen asukkaiden hyväksi, Ylinen toteaa.

Uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään 2.5.2022.

Vuonna 2008 perustettu Mestaritoiminta Oy työllistää 61 henkilöä. Vuonna 2015 Järvenpään kaupungin siirsi kiinteistöjensä rakennuttamisen ja ylläpidon Mestareille. Uusi toimitusjohtaja korostaa yhtiön menestymisen olevan kiinni osaavista ja toimintaan sitoutuneista työntekijöistä.

– Henkilöstön hyvinvoinnin kautta pystytään varmistamaan myös asiakkaalle paras mahdollinen toiminnan laatu. Töissä pitää olla hyvä fiilis, mikä on työmarkkinoilla yhä suurempi kilpailuvaltti tulevaisuudessa. Hyvinvointi koostuu monista tekijöistä, mutta itse olen korostanut myös pieniä hyvinvoinnin elementtejä; esimerkiksi ystävällisyys ei maksa mitään. Kun ihmiset jaksavat olla ystävällisiä toisilleen, jaksetaan kaikki paremmin, Jani toteaa ja korostaa, että Mestaritoiminnalla on jo kaikki se, mitä tulevaisuuden organisaatioilta vaaditaan eli muun muassa yhteisöllinen ajattelu, Jani Kervinen sanoo.