Jaakko Länsiluoto, kuva: Vahanen-yhtiöt

Jaakko Länsiluoto tekniseksi johtajaksi Vahasen suunnittelupalveluihin

Jaakko Länsiluoto, kuva: Vahanen-yhtiöt

Länsiluoto valmistui diplomi-insinööriksi Teknillisen korkeakoulun rakennus- ja yhdyskuntatekniikan osastolta vuonna 2001 syventymiskohteinaan sillat ja erikoisrakenteet sekä tietotekniikka.

Puu- ja siltarakenteisiin sekä projektinjohtamiseen erikoistunut Länsiluoto tulee Vahaselle teknisen johtajan toimesta Optiplan Oy:stä. Aikaisemmin Länsiluoto on toiminut osasto- ja teknologiapäällikkönä Sweco Rakennetekniikka Oy:ssä, kehitys- ja suunnittelupäällikkönä Metsäliitto Osuuskunnassa sekä siltasunnittelijana ja projektipäällikkönä Ramboll Finland Oy:ssä.

Länsiluoto on viime vuosina toiminut eri rooleissa monissa merkittävissä projekteissa kuten We Land-, KN Next- ja Fredriksberg-toimistotalohankkeissa, Supercellin uuden puurakenteisen pääkonttorin rakentamisessa Helsingin Jätkäsaaressa sekä Mansikkalan puukouluhankkeessa Imatralla.

– Kaikissa hankkeissa, joissa olen ollut mukana, asian ytimeksi on osoittautunut hankeosapuolten yhteistyön edistäminen ja projektikäytäntöjen jatkuva parantaminen ja tehostaminen sekä tekniseltä että projektinhallinnan kannalta, perinteisiä valtarakenteita haastaen, Länsiluoto kertoo.

– Vahanen Suunnittelupalvelut on viime vuosien määrätietoisen kehitystyömme ansiosta kehittynyt huimasti teknisessä osaamisessa, sanoo Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ahti Rantonen.

– Haemme jatkuvasti uusia vahvuusalueita ja osaamista varmistaaksemme organisaatiomme kasvun ja kehittymisen, ja siksi näenkin Jaakon tulon yhteisöömme erittäin merkittävänä askeleena kehityksessämme. Jaakko tuo laajalla osaamisellaan uusia näkökulmia tarjontaamme muun muassa vahvan puurakentamisen osaamisensa myötä. Hän tulee tarttumaan vahvalla otteella myös uusiin painopistealueisiimme kuten kestävän kehityksen ja algoritmisen suunnittelun kehittämiseen, Rantonen toteaa.