Iskulle 6000 paneelin aurinkovoimala

Isku on tehnyt yhteistyösopimuksen uusiutuvan energian hankinnasta ja aurinkosähköpuiston rakentamisesta Solarigon ja Lumme Energian kanssa. Iskun tehtaan ja Isku Centerin yhteyteen Lahteen valmistuu yli 6000 aurinkopaneelin aurinkosähköpuisto.

– Päijät-Hämeen alueella vastaavaa teollisen kokoluokan aurinkosähköpuistoa ei ole vielä nähty, ja Suomen mittakaavassakin tämä kuuluu suurimpiin, Solarigo Systemsin myyntijohtaja Olli-Pekka Purhonen sanoo.

– Iskulle vastuullisuus on tekoja. Kuljemme määrätietoisesti kohti hiilineutraaliutta, ja tämä hanke yhdessä Solarigon ja Lumme Energian kanssa vie meitä ison harppauksen lähemmäksi tavoitettamme. Haluamme on vastuullisuuden edelläkävijöitä ja suunnannäyttäjiä, Iskun vastuullisuusjohtaja Kaisa Vuori toteaa.

– Yhteistyö Iskun kanssa on hieno asia, heillä vastuullisuus on konkreettisia arjen tekoja ja haluamme olla tässä tukena. Tarjoamme yhden luukun periaatteella uusiutuvan energian lisäksi myös sähköautojen latauspisteet Iskulle, Lumme Energian myyntijohtaja Jani Pääkkönen kertoo.