Inlook on ollut sisärakentajana lukuisissa vaativissa rakennuskohteissa. Sen tuoreimpia kohteita ovat muun muassa Uusi Lastensairaala, Helsingin Länsisataman Länsiterminaali, Keskustakirjasto Oodi ja kauppakeskus Redi.

Inlook ostaa ruotsalaisen Montagegruppenin

Inlook on ollut sisärakentajana lukuisissa vaativissa rakennuskohteissa. Sen tuoreimpia kohteita ovat muun muassa Uusi Lastensairaala, Helsingin Länsisataman Länsiterminaali, Keskustakirjasto Oodi ja kauppakeskus Redi.
Uusi lastensairaala

Inlookilla on kaupan jälkeen toimintaa Itämeren alueella Suomessa, Ruotsissa sekä Baltiassa, jossa sillä on teolliset jauhemaalaamot Virossa ja Liettuassa.

12 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä Montagegruppen on ennen kauppaa ollut ruotsalaisen pääomasijoittaja Olsson Groth Investin (OGI) omistuksessa ja on viime vuosina vahvistanut asemaansa Ruotsin sisäkattorakentamisen markkinoilla lukuisin yritysostoin. Se on emoyritys yritysryhmässä, johon kuuluvat myös TJ Akustik AB (Växjö), Undertakman i Blekinge AB (Karlshamn) ja AB Smålands Undertak (Norrköping). Montagegruppen tunnetaan erikoisosaamista vaativien sisäkattokohteiden sekä vaativien akustiikkaratkaisujen toteuttajana.

Inlook Groupin toimitusjohtaja Arto Lehtonen arvioi Ruotsin markkinoiden tarjoavan Inlookille merkittävän kasvupotentiaalin.

–  Olemme Ruotsin murroskautta elävillä sisäkattomarkkinoilla perheyrityksenä turvallinen ja kasvollinen omistaja Montagegruppenille. Se saa kaupan ansiosta vaativien kohteiden suunnitteluosaamista, vahvat kansainväliset hankintakanavat ja kokemuksemme vaativien kohteiden sisärakentamisesta. Arvioimme Ruotsin markkinoiden tarjoavan Inlookin sisärakentamiselle merkittävän kasvupotentiaalin, sanoo Inlook Groupin toimitusjohtaja Arto Lehtonen.

Montagegruppenin toimitusjohtaja Peter Lindström näkee ratkaisun tärkeänä askeleena.

­ Inlookissa olemme saaneet vakaan, yrityskulttuuriltaan omaan taustaamme sopivan omistajan, joka antaa 30-vuotiaalle yrityksellemme mahdollisuuden jatkaa pitkäjänteisesti viime vuosien kasvua ja kehitystä myös tulevaisuudessa. Tuomme yhteistyöhön osaamisemme ja pitkäaikaisen kokemuksen räätälöityjen sisäkattoratkaisujen urakoitsijana. Samalla Inlook saa kauttamme mahdollisuuden edelleen laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa.