Kuva: YIT

iLOQista YIT:n kumppani älylukitukseen

iLOQista tulee YIT Rakennus Oy:n ainoa kumppani älykkäissä lukitusratkaisuissa. Sopimuksen myötä iLOQ toimittaa ainutlaatuiset omavoimaiset lukitus- sekä kulunhallinnan ratkaisut integraatiorajapintoineen YIT:n älylukittaviin uudisasuntokohteisiin. YIT:tä kiinnostavat teknologiat ja palvelut, jotka tuottavat heidän rakentamiensa asuntojen tuleville asukkaille merkittävää lisäarvoa elämänlaatua parantamalla.

”Tulevaisuudessa yhä useammat asukkaat voivat nauttia digitaalisen pääsynhallinnan turvallisuudesta ja kätevyydestä”, YIT Asuminen toimialan kehitysjohtaja Marko Oinas sanoo.

iLOQille tuore sopimus on vahva indikaatio digitaalisen pääsynhallinnan vallankumouksen toteutumisesta.

Kuva: YIT

”Sopimus osoittaa, että digitaalisen pääsynhallinnan edut tunnustetaan ja ymmärretään koko asuntorakentamisen arvoketjussa. On hienoa, kuinka tuotteemme ovat vieneet meidät samalle työmaalle Suomen johtavien kiinteistökehittäjien ja rakentajien kanssa. Tämä tarkoittaa, että visiomme maailmasta, jossa digitaalinen kulunhallinta korvaa mekaanisen lukituksen on toteutumassa”, ILOQin toimitusjohtaja Heikki Hiltunen iloitsee.

”Digitaalisen kulunhallinnan sekä tilojen joustavan ja helppokäyttöisyyden huomiointi jo asuntosuunnittelun alkuvaiheessa on merkittävä askel eteenpäin. Se, että YIT on valinnut meidät ainoaksi kumppanikseen, on vahva tuki innovatiivisille ratkaisuillemme”, sanoo iLOQin Suomen myyntijohtaja Toni Päivinen.

Arjen kustannukset kutistuvat

Paristottoman ja ohjelmoitavan iLOQ S10-lukitusratkaisun avulla iLOQin tuotteet lisäävät asuinmukavuutta tarjoten selkeitä säästöjä vuokralaisille, huoltoyhtiöille sekä asunnon omistajille poistamalla niin kadonneista avaimista ja lukkojen vaihdosta syntyviä kuluja kuin muita arjen ylläpitoon ja manuaalisen pääsynhallinnan resursseihin liittyviä kustannuksia.

Ensimmäinen sopimuksen pohjalta toteuttava merkittävä yhteishanke on Helsingin Pasilaan valmistuva odotettu ostos-, viihde-, liike- ja asuinkeskittymä Tripla, ja nyt sopimuksen myötä myös kaikki YIT:n rakentamat yli 400 asuinhuoneistoa käsittävät kiinteistöt varustetaan iLOQin digitaalisen pääsynhallinnan ratkaisuilla.

”Olemme YIT:n kanssa todella innostuneita kaikista niistä uusista mahdollisuuksista, jotka ohjelmistojen integrointi tuo digitaaliseen käyttöoikeuksien hallinnointiin aina ihmisten kulkemisesta yhteisöllisten tilojen, kuten pesulapalvelujen ja saunojen käyttöön liittyviin sovelluksiin. Odotamme innolla mitä kaikkea voimme saada aikaan yhdessä”, Toni Päivinen toteaa.


iLOQ lyhyesti

iLOQ on nopeasti kasvava suomalaisyritys ja lukitusalan teknologisen vallankumouksen johtaja. Yrityksen tuotteet korvaavat mekaanisen lukituksen digitaalisella pääsynhallinnalla. iLOQ-ratkaisut perustuvat yrityksen kehittämään, patentoitavaan teknologiaan, joka mahdollistaa sähköisen lukitsemisen ilman paristoja tai kaapeleita. iLOQ korvaa mekaaniset ja sähkömekaaniset lukitusjärjestelmät ympäristöystävällisillä akku- ja kaapelivälitteisillä ratkaisuilla, jotka ratkaisevat kadonneista tai kopioiduista avaimista, lukon ylläpidosta ja elinkaarikustannuksista aiheutuvat ongelmat.

YIT lyhyesti

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa: Suomessa, Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. Vuoden 2017 pro forma -liikevaihtomme oli yli 3,8 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.yitgroup.com/fi